To do

53186702_2200534526656256_5145312035390619648_n

Ergens verscheen dit op facebook en je kreeg een punt voor elke ding dat je nog nooit gedaan had. Van de 24 dingen heb ik er negen niet gedaan en ik vraag mij af of ik als doel moet stellen om die nog gedaan te krijgen.

Mijn arm heb ik gebroken toen ik zes jaar oud was door domweg te struikelen over iets. En natuurlijk moest dat vlak voor de grote vakantie gebeuren. Maar ik ben toch blij dat mijn arm gebroken was toen, ik zie het niet zitten om nu iets te breken.

Ik heb ooit eens gespijbeld, het was maar het eerste lesuur. Dat kwam omdat ik wist dat het een toets was en het juist mijn verjaardag was. Dat gaf mij het recht om te spijbelen, vond ik.

Ooit heb ik al een massage gekregen, ik heb tattoos laten zetten en mijn haar geverfd.Ik heb op een paard gereden en een kind gebaard, gelukkig niet tegelijkertijd. Karaoke heb ik één maal gezongen (ik denk dat nadien iedereen gaan lopen was) en ik heb al heel veel in de zee gezwommen.

De concerten dat ik bijgewoond heb zijn ondertussen niet meer te tellen op mijn vingers (zelfs niet op mijn vingers en tenen samen). Ik heb ook tijdens de concerten een celebrity ontmoet, in zijn onderbroek, echt waar! Jammer dat ik toen geen foto durfde nemen.

Sushi heb ik onlangs pas gegeten, gewoon om te weten of ik dat lust. dat is handig voor een reis naar Japan, ik wil er niet verhongeren. En ik heb Graspop al onveilig gemaakt met mijn tent en ik ben van plan om dat nog vaak te doen.

Ik ben tweemaal op tv geweest, meer dan genoeg. En ik heb al dingen laten piercen, meer ga ik daar niet over zeggen.

Geskydived en in een limo gezeten heb ik nooit gedaan. Ik denk ook dat ik dat nooit ga doen, gewoon omdat het mij niets zegt. Ik heb ook nooit een beugel gehad en ik ben ook niet van plan om er eentje te hebben in de nabije toekomst (of in eender welke toekomst). Gedoken heb ik ook nog nooit, hoewel ik ben ooit eens weggedoken omdat ik iemand niet wou zien, maar ik weet niet of dat ook telt. Gevlogen met een vliegtuig heb ik niet, ik ben wel vroeger naar mijn kamer gevlogen.  En geziplined heb ik ook niet, maar dat staat zeker op mijn lijst van dingen die ik nog graag zou willen doen. Eigenlijk is het het enige ding dat op mijn lijst staat, dus kan ik er werk van maken.

Verder ben ik nog nooit buiten de EU gereisd, nog niet.

In een ambulance liggen heb ik altijd al weten te vermijden en ik ben van plan om dat zo te houden.

Wat ik nog nooit gedaan heb en wat ik waarschijnlijk ooit eens ga doen: een cruise maken. Ooit ga ik mee met de metalcruise!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s